2014/06/01

graduation

Gaudeamus igitur, iuvenes dum sumus!
Post iucundam iuventutem,
post molestam senectutem
nos habetit humus.

Vivat academia, 
vivant professors!
Vivant membrum quodlibet,
vivant membra qualibet, 
semper sint in flore!

Ei oo mitään hajua mitä tuo muuten tarkoittaa, mutta eihän se ole niin justiinsa ! Meikäläinen on ylioppilas vuosimallia 2014. Kukaan ei tätä luultavasti olisi uskonut mutta ha ha ha haa, tässä sitä ollaan. Kaikki sanoo aina että "Noniin! Tästä se elämä vasta alkaa!" tai "iso merkkipaalu elämässä". Mulle tää oli ehkä enemmänkin semmonen - no menin lukioon koska mulla ei oo hajuakaan mitä mä haluun tehdä mutta sitten valmistuinkin liian äkkiä enkä vieläkään tiedä mitä haluun tehdä - systeemi.
Jenni, äiti, mamma, Eetu ja Martta tuli Helsinkiin jo perjantaina ja pakko sanoa etten oo kyllä vähään aikaan näin paljoa nauranut - hyvää vatsatreeniä, suosittelen. Pippalot part1 järjestettiin siis täällä Helsingissä äidinäitini siskon luona. Eipä niistä kovinkaan kamalasti kirjoitettavaa sitten olekkaan :D hohhoh.
Oli hauskaa! 

I'M WEARING: dress - newlook.com | scarf - kappahl | necklace - Guess
Pippalot part2 järjestettiin sitten Harjavallassa. Eipä niistäkään kovasti mitään sanomista ole - oon tosi huono näissä. Mutta pakko sanoa että niissä saattoi pikkuisen olla hauskempaa .. :D hih.
Mun sukulaiset on kyllä niin sekopäisellä tavalla varmasti parhaimpia mitä voi ikinä toivoa <3

Teemu, Jere & Emilia.


♥ grandpa♥ PetraNo comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic