2014/06/11

a few things that annoys me at the moment


Mua ärsyttää kaikki ihan sikana! Tai sitten se johtuu ihan siitä että tässä on tapahtunut niin paljon ärsyttäviä asioita. Kaikista blogeista saa aina lukea uusimmista shoppailuista ja ootd:stä ja vaikka mistä ja siitä kun oli niin kivaa siellä täällä ja tuolla. Jos odotat tuota aiemmin mainittua tältä postaukselta - sitä et saa.
Kaikki alkoi viime viikon perjantaina. Huomattiin että meidän jääkaappi oli hajalla! Siellä oli kaikki ihan sulana pakastinboksia myöten ja ruoat pilalla - eikä siinä mitään vielä, ostettiin se kaksi viikkoa sitten. Kaksi, viikkoa, sitten. 
Parasta tässä kaikessa on vielä se, että eihän me siihen mitään korvaavaa saada tilalle, enkä sitä kummemmin jaksa selitellä - niin pitkä juttu, enkä jaksa päätäni sillä enää vaivata joten siitä on tullut jo vähän tämmöinen whatsoever-fiilis. Ei ole meillä jääkaappia nyt ollut pian kohta melkein viikkoon. Voitte kuvitella kuinka se mahtaa ottaa pannuun.
Toinen asia mikä mua tänään ja tässä lähiaikoina on ärsyttänyt on se, että minkähän ihmeen takia pankeilla on erikseen aukioloajat - jotka on muuten sillä tavalla että töissäkäyvä ihminen ei sinne kerkeä työaikojensa vuoksi - mutta kun aukioloajat on sillä tavalla että jos haluat tallettaa sitä kautta rahaa, on kassat erikseen vielä oman aukioloaikansa auki. Mikäli nyt hiffasitte. 
Kolmas asia liittyy aika vahvasti tuohon ärsytys nro.2:seen. Mua ärsyttää se että valmistujaisten jälkeen mulla on aivan helvetisti liikaa käteistä. Ei vissiin tullut pieneen mieleenikään että voisin vaikkapa laittaa kutsuun tilinumeron. Eipä tietenkään.
Neljäs asia joka mua ärsyttää on mun oikeanpuoleinen silmä. Jesusauta se näyttää ihan siltä kun se olisi revitty ulos siitä kuopasta ja tungettu väkisin takaisin sinne. Allergikkona eläminen ja vielä allergisena kirjaimellisesti ihan kaikelle on niin ihanaa. 
Yleensä punoitus ja ihottuma silmässä on pysynyt tuossa kauniisti alaluomen puolella valuen pitkin poskea jäätävänä läiskänä mutta ei, ei tällä kertaa. Ei todellakaan - luulin pääseväni helpolla tästä. Eiköhän tässä nyt sitten tarvitse silmätippoja sinne olla jatkuvalla syötöllä tunkemassa. Suorastaan hupaisaa. 
Ihan viimeiseksi mua vielä ärsyttää se kun oon jatkuvasti niin ylikierroksilla, en saa nukuttua, mua suorastaan vituttaa ihan kaikki koko ajan ja se että mua vituttaa että mua vituttaa, ei todellakaan tee hyvää mun työpäiville. 
Ja vaikka nollaisin pääni työpäivän ajaksi, enkä ajattelisi mitään muuta kuin sitä mitä olen siellä tekemässä - jostakin tuntemattomasta syystä sekin alkaa mua ärsyttää ihan suunnattomasti.

Nyt kun oon saanut avauduttua taas näin vaihteeksi, Jemppa tilasi mulle Ebaysta tuommosen 12tuumasen Olaf-pehmolelun! Se tuli tänään ja se on niin syötävän söpö että luultavasti kannan sitä mukana lähestulkoon joka paikkaan, ainakin seuraavat kaksi viikkoa.

Josko tää vitutuskausi lähtisi tästä pikkuhiljaa tokenemaan johonkin suuntaan, viimeistään ehkä siinä vaiheessa kun seuraavan viikon maanantaina voin istahtaa lentokoneen penkille ja suunnata täyttä höyryä Espanjan rannoille unohtamaan jääkaapit, työt, pankit, "liika" raha ja allergiat kahdeksi viikoksi.
I seriously can't wait! 


No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic