2014/05/07

otsikoton

Oon onnistuneesti vältellyt tätä blogiin kirjoittelemista jo jonkin aikaa mutta nyt tosiaan päätin että tälle on tehtävä piste. Tunnustus: kirjoitin tuon april favorites - postauksenkin viikkoa ennen kuin kuukausi vaihtui. Oon itseasiassa ollut ihan tyytyväinen tähän pieneen blogilomaan, näitä kun on hyvä välillä pidellä ettei mene ihan maku koko hommasta. Kuviakaan en ole napsinut sen pahemmin joten menköön sekin tämän laiskottelun piikkiin.


Mun serkku oli tossa viime lauantaina käymässä Helsingissä niin tuli sitäkin sitten nähtyä, nautiskeltiin bucksin kaakaot, tai minä lähinnä nautiskelin koska Miia ei loppujen lopuksi tilannut sieltä mitään. Voi voi eipä tiedä mistä herkuista jäi paitsi ;) hah, no eipä vaan. Oltiin tossa Esplanadin puistossa pihalla kun ei ollut niinkään kovin kauhean kylmä, ja bucksiin ei yllättäen mahtunut minnekään istuskelemaan.
Tolta reissulta mulle jäi käteen Tigeristä pesusieniä, patakinnas, kynsilakanpoistoainetta ja piparminttutikkareitakin olisin halunnut, niitä ei vaan ollut. Piecesiltä ostin uudet legginsit - ihan vain todetakseni että nämä säät ei mun selvästikään salli käyttää niitä, onpahan nekin tuolla sitten lämpimämpiä kelejä odottamassa. Niin justiinsa mun tuuria.
Stockalta hamstrasinkin itselleni tämän kuun britticosmon ja company lehden, cosmoa kun en Töölöntorin Alepasta löytänyt. Hmm.


Tällä viikolla olenkin sitten haudannut itseni töihin, kirjaimellisesti. Kuutena päivänä viikossa. Arkipäivinä kahdeksan tuntia, lauantaina kuusi. Eipä siinä mitään, rahan tuloa ei voi estää ja lämmittääpä se sitten mieltäkin kun pääsee kesäkuisena tämän kuun palkkapäivänä hyvää vauhtia lentokoneilemaan Espanjaan. Siihenkin on enää 47 päivää. Ennen sitä täytyy ostaa ylioppilaslakki. Sekin vielä.


No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic