MINI, MANSIKAT & BORGÅ

Oon hyvää vauhtia tiistaista asti saikuttanut ja vasta nyt alkaa olla sellainen olo että pystyy ja kykenee tehdä jotakin. Nokka ihan tukossa ja silmät sirrissä ( saattaa nuokin toki allergiastakin johtua), mutta sanonpahan vaan että tää ei oo nyt ollut ihan mun kuukausi. Kuten ei toukokuut yleisestikään..
Kotiutettiin tuossa torstaina Mini Cooper meille, ja hihii, sillä ollaan nyt sitten ajeltu ympäriinsä! 
Se on niin söpö, ihana ja awwws. Ei muuta sanottavaa.
Perjantaina sain kuulla että oon ihan virallisesti ylioppilas vuosimallia 2014, ja siitä lähti muutaman piävän askarteluputki. Muutamia kutsuja pitäisi vähän vielä viimeistellä, osoitteita selvitellä ja postimerkkejä ostella. Nyt mun pitää se lakkikin ostaa vielä kun oon sitä jotenkin näin tuttuun tapaani viimisille viikoille säästellyt. 


Eilen hurauteltiin Jannican ja Reon mökille Porvooseen, grillailtiin ja chillailtiin. Voiko kliseisemmin enää kirjoittaa? 
Oli tosi mukavaa ja masut tuli täyteen! Tänään pitäisi vielä keksiä jotakin superkivaa puuhaa pihalla ennen tämän päiväisen matsin alkua. Seuraako täällä joku muu jääkiekkoa? 
Voisin tosiaan lähteä kameraa ulkoiluttamaan, niinkin pieni asia kuin uusi isompi muistikortti saa valokuvausinnostuksen piukeimmilleen. 

2 comments


 1. Sun blogi on tosi kiva :) Liityin lukijaksi, ja ajattelin linkittää oman blogini myös. Oma blogini on sisustuspainotteinen, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä.

  P.S. Siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

  http://bytiahenriikka.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! :) joo olen jo lukijana sun blogissa ja jelppasin sen soneran kisan kanssa :)
   arvontaankin tietenkin osallistuttu, rakastuin niihin pallovaloihin!

   Delete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥