2014/04/09

something new
Mun valmistujaismekko saapui tänään - ihan vain ilmoittaakseen että olin selvästi aliarvioinut rintojeni koon (en ymmärrä miten onnistuin siinä, jopa näinkin monen vuoden jälkeen..), joten joudun siis palauttamaan sen ja tilaamaan uuden vähän isomman koon. Sitä sitten pitää vain helmasta vähän lyhennellä!! Onneksi tässä on vielä aikaa. 
Jemppa sen mekon tilatessaan newlookilta, otti mulle samalla tuollaisen Kelly Brookin Smoky Eyes - luomiväripaletin. Vielä en ole ehtinyt kokeilla mutta vaikuttaa tosi kivalta! Se oli noin kolme puntaa.
Viikko sitten tilasin ebaysta Maybellinen Baby Lips huulirasvoja, tilasin neljä kappaletta, kaksi pikkusiskolle ja kaksi mulle! Oon niin monesta blogista nähnyt näitä ja en yhtään ihmettele miksi niistä puhutaan vain hyvää! Omani ovat Smoothing cherry ja Pink peony. Rakastuin niihin ihan täysin ja niitä täytyy hamstrata lisää! Uusi hamstrauskohde hyvää päivää.

2 comments:

  1. Aivan ihana toi paletti! Just tollasia sävyjä mitä itsekkin käyttäsin :)
    Postausehdotuksena jos haluat, voisit tehdä pienen mielipiteen siitä luomiväripaletista kun oot kokeillut? :) täällä kiinnostaisi kamalasti!

    ReplyDelete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic