2014/04/08

something crazy have been going on for a while now

Videoon pääset klikkaamalla tästä.

Ja musta tuntuu että mun pitää kertoa siitä. 
Tässä nyt jo muutamisen viikkoa sitten päätin että alan randomisti tekemään youtube videoita - ja kyllä, englanniksi. 
Ja nyt, ellei joku tuossa sivupalkissa ole tuota videolaatikkoa jo huomannut ajattelin kirjottaa siitä ihan yleisesti näin tähän näin. 
Tää hullu idea on ollut mun päässä nyt jo jonkin aikaa, ja tosiaan sitten kerran otin härkää sarvista kiinni ja tein sen ensimmäisen videon - jonka pääsee katsomaan klikkaamalla tästä.
Ihan ekan videon tekeminen oli suhteellisen mielenkiintoinen kokemus. Ensimmäinen vartti meni siinä kun samalla leikistioikeasti selvittelin sitä että kuinkakohan monta minuuttia videota tuohon muistikortille mahtaa mahtuakkaan. Ja aikalailla suurimman osan sitten siitä seuraavastakin pätkästä jänskätin, kun en nyt oikeastaan ole ikinä ollut mitenkään omalla mukavuusalueellani kameran edessä. Oon mieluummin siinä takana napsimassa niitä videoita ja kuvia. 
Jänskätti tositosipaljon ja siksi Jemppa onkin mukana siinä ensimmäisessä - joka onkin haaste.

Toisessa videossa sitten avasinkin enemmän itseäni ja kerroin muutamia randomeita faktoja itsestäni. Toiseen videoon pääset klikkaamalla tästä. Se oli vähintään yhtä mielenkiintoinen kokemus. Enkä edelleenkään ollut kovin mukavoitunut siihen kameran edessä olemiseen - mutta kuitenkin tykkäsin siitä enemmän kuin ensimmäisellä kerralla. Kun kerran päätin tämän toiminnan virallisesti aloittaa niin siinä sitä sitten mennään eikä meinata - eikö niin? 

Tälläistä tässä vähän aikaa olen haudutellut pääni sisällä, ja yläpalkissa onkin, sekin toki sinne ilmestynyt jo aikaa sitten tuo Youtube -nappula, jota klikkaamalla pääsee mun kanavalle ja sitä kautta tilaamaan sen! 
Olisin tosi kiitollinen siitä jos mahdollisimman moni lähtisi tukemaan tätä mun -hullua- ideaa ja tilaisi kanavan ja vaikka tykkäilisi noista videoista joita mä sinne randomisti aina välillä tiputtelen :-) 
Tosiaan tää juttu on vielä aika uutta mulle ja oon vielä vähän hämmentynyt näistä mun päähänpistoksista joten mitään -pro materiaalia- ei nyt ole luvassa ainakaan vähään aikaan, mutta harjoitus tekee mestarin! Niin kameran edessä kuin editoinnissakin ! 

Ennen kuin joku kysyy että miksi päätin tätä lähteä tekemään englanniksi - syy tulee lähinnä tässä.
Oon aina tykännyt enkusta kielenä, ja haluun oppia sitä paremmin. Puhumaan paremmin, laajentamaan sanavarastoa ja ennen kaikkea treenaamaan ääntämistä - joten tää on mullekin vähän tällänen oppipolku tässä samalla. Huvi ja hyöty näpsäkästi samassa paketissa, mutta ihan täyden kympin enkkua se ei tietenkään ole, ymmärrettävää kuitenkin :)

Huhhuh, olipas kiva saada kirjoitettua tämä pois mielestä ! Toivottavasti tykkäätte.


2 comments:

 1. hihi mä tilasin jo ekan videon jälkeen ! :)
  mä oon kans aina pyöritellyt tota videoitten tekemistä mielessä piiiitkään, mut en oo ottanut ''härkää sarvista'' kiinni :D ainakaan vielä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. kyl se kannattaa jos vaan sille tuntuu ;)

   Delete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic