2014/04/29

kuulumisia

"Mä veikkaan että se kuuluu tohon jäsenyys ja bonus palveluihin... ai kaikki on varattuja tällä hetkellä ? Mä haluun musiikkia, saanko mä musiikkia? Kai mä saan musiikkia? Oon tosi kiva ku soittelen näihin kaikkiin palvelunumeroihin, tai ainaki oon näille robottimiehille mitkä juttelee mulle. Hei nyt se vastas! Eiku aijaa siellä vaan vaihtu musiikki.
Mä en tajuu miks niiden pitää puolen minuutin välein ilmottaa että niiden asiakaspalvelun tyypit on kaikki varattuja."
-Jempula


Mulla on uusi maailman ihanin puhelimen kuori! Ah, rakastuin. Löysin tuon ebaysta ja tänään se saapui, se olikin sitten ainakin tähän mennessä päivää yksi niistä harvoista asioista jotka on piristänyt mua tänään. Töissäkin meni ihan perseelleen, mutta kyllä tästä vielä ylös päästään! :) hihih.

2 comments:

  1. Ihana toi kännykän kuoren kuviointi! :) Tosi siisti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo oon niin pakkomielteyttänyt itteni siihen että piirrän tota kuviota joka paikkaan :D ...surullista.

      Delete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic