2014/04/10

Kelly Brook - silver gina eyeshadow quad


Shoppailemaan tämän pääset klikkaamalla tästä.


Suttasin tätä tosiaan naamaani tässä tänään aamulla. Tuota ihan mustaa käytin tekemällä rajaukset ja tuota kaikista oikeamman puoleista käytin sitten muualle simmuihin. Ja koska olen idiootti - en naamastani kuvaa muistanut ottaa jotenka en voi teille näyttää lopputulosta.
Mutta kokemukset oli kuitenkin tästä tuotteesta tosi hyvät - ainakin itse tykkäsin. 
Koska mulla ei ole minkäännäköisiä pohjustusvärkkejä tällä hetkellä, niin en osaa sanoa että miten tuo pysyy silmissä kiinni pohjustuksen kanssa, mutta huomasin tuossa pitkin työpäivää että ainakin nuo rajaukset alkoivat haalistua siinä ajan kuluessa. Tosiaan seuraava lauseeni on ehkä huonoin vertaus ikinä, mutta menköön. 
Urban Decay'n Naked Basicsiin verrattuna tää on aikatavalla sellaista huonompaa tavaraa, mutta sen huomaa ihan kyllä hinnoittelussakin - sillä hintaahan tällä paletilla on sen 2,99 puntaa. 

+ värit! 
+ on myös tuollaisia kimaltelevia sävyjä - jotenkin oon tosi addiktoitunut niihin tällä hetkellä
+ levittyi tosi mukavasti ja on sopivan pigmenttistä

- ei pysy naamassa kovinkaan kauaa - tosin kun en pohjustanut millään, mutta en sitten oikein tiedä että auttaisiko sekään mitenkään.

Töissä tää menee vallan mainiosti - sinne kun ei tarvitse mennä millään ihmeemmällä meikillä! 

2 comments:

  1. Jee sä teit tän :)
    Mä oon kans kyl huomannut et sillä meikin hinnalla voi joskus olla väliä. Siis laadussa, pysyvyydessä ja näin. Ei tosin aina oo niin isoo eroo etteikö halvemmallakin ''merkillä'' pärjäis :D

    ReplyDelete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic