2014/04/14

cake pop inspirationKUVAT - WEHEARTIT.

Tässä kun olen pohdiskellut mitä saan - huomaa paino sanalla saan,  omien valmistujaisteni eteen tehdä, olen päässyt lopputulokseen. Tilasin ebaysta erikseen ihan vuoan jotta saan tehdä noita ihania kakkutikkareita. Niiden lisäksi suunnittelin tekeväni pieniä muffinseja - vai kuppikakuiksiko niitä mahdetaan kutsua. 
Syynä sille miksi näin vähän teen, on se että meidän äiti ja mamma omi nämä pippalot jo ennen kuin ehdin kirjoituksiin päästä. Noh, samapa tuo, enpä olisi itse jaksanut kovinkaan kamalasti tästä srtressatakkaan - tai siis jos minulta kysyttäisiin leipoisin varmaan muutamat muffinsit ja pyytäisin ihmisiä meillä käymään kahvilla, kunhan kerkeää. Eihän se nyt ole niin justiinsa.
Eipä tietenkään - siellä ne on jo suunnitelleet tarjoilut ja kakut ja ties mitkä valmiiksi. Hupaisaa.
Kerroin mammalle ideastani näihin kakkutikkareihin ja siitäkös riemu sitten repesi - ei sarkastisesti, vaan se ihan oikeasti innostui niin kovasti että mietin mahtaakohan se housuissaan siellä pysyä toukokuun kolmanteenkymmenenteenyhteen päivään asti.
Herranjestas.. Kaikkea kanssa.
Tässä tosiaan kun sen vuoan pitäisi pikkuhiljaa saapua tässä päivänä minä hyvänsä, voisin ihan kokeilumielessä tehdä vuoallisen niitä - josko siitä postaustakin väsäisin! Itsehän en ole näitä aikaisemmin kokeillut joten, jos kokemuksia näistä löytyy niin jakakaapa ne ihmeessä tuohon kommenttiboksiin! :-)

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic