2014/04/23

abc

A, B, C, D, E, F, G
gummy bears are chasing me
one is red and one is blue
one is trying to steal my shoe
now I'm running for my life
'cause that red one has a knife.


Sain tän idiksen jo jonkin aikaa sitten kun luin yhdestä lemppariblogistani i am SINI , tämän postauksen ja innostuin että josko sitten minäkin! Innostun todella herkästi tällaisista asioista. Nää on tosi kivoja. Tässä työpäivän jälkeisissä kahvihuuruissa, hieman flunssaisena koitan keksiä itsestäni jokaiseen aakkoseen sopivia asioita. 
Uusia ja vanhoja juttuja minusta tulossa, varautukaa! 

A - appelsiinit: Voi luoja kuinka mä niitä rakastankaan. Ei siis, yksi appelsiini ei ikinä riitä, eikä se että se appelsiini olisi pelkästään hedelmänä. Appelsiini menee mehuissa, pillimehuissa, hedelmänä, pilkottuna, ties minkä kanssa ja se on vain appelsiini.

B - banaanikärpäset: Banaanikärpäset on mun mielestä maailman söpöin ja ärsyttävin aisa samaan aikaan. Ne on niin pieniä ja pörrää joka paikassa - mikäli näin pääsee käymään. Jemppa katsoo aina vähän kieroon kun huidon ilmaa, se kun ei niitä nää ja mä yritän niitä tappaa.

C - kuin celcius: En omista kuumemittaria. Kerran omistin, Jemppa sen hajotti. Uutta en ostanut.

D - delfiinit: Jenkeissä bongasin delfiinejä, Canarialla bongailin delfiinejä, Maltalla olisin halunnut niitä nähdä - vaikka en tosin ole varma mistä niitä sieltä olisi voinut löytää, vai löytyykö niitä loppujen lopuksi välimerestä ollenkaan. Kesän kohokohtia pienenä oli Särkkisreissut perheen kanssa ja delfinaario!

E - eucalyptus: Saunassa. Hajuja. Korjaan, tuoksuja. Ihana.

F - Frozen: Ensimmäinen Disney leffa sitten lapsuuden joka on jollakin tasolla koskettanut mua. Mikään ei silti voita Leijonakuningasta.

G - grande: Starbucks ja Signature Hot Chocolate - grandena. Ei tall, ei venti -> grande.


H - hamsteri: Pippuri oli mun ensimmäinen ihan oma lemmikki. Siitä on monia hauskoja muistoja, kuten esimerkiksi se taisi vahingossa luulla Petran sormea ruoaksi. Se myös teki pienen lentomatkan vaatekaapin ovea päin purressaan äitiäni. Se tunne kun äitisi tunkee sormensa hamsterin naaman eteen, hamsteri puraisee, äitisi nappaa sormen äkkiä pois - mukana lentää hamsteri suoraan vaatekaapin ovea päin. Voi sitä raukkaa.

I - Idän pikajunan arvoitus: Ehdottomasti yksi lempparikirjojani Agatha Christieltä, heti tietenkin kirjan "Eikä yksikään pelastunut" jälkeen.

J - Jokaisessa etunimessäni on ainakin yksi J-kirjain. Ja kaikki kolme alkavat niillä, lukuunottamatta sukunimeäni. Nimestäni vielä sen verran että voiko ylppäreissä ottaa enempää pannuun kun jokaiseen lappuun saat erikseen kirjoittaa sen kolme kertaa että se mahtuisi siihen naurettavan kokoiselle viivalle.

K - kalat: En pidä kalasta ruokana, toisin kuin kaikki muut perheessäni voisivat sitä vetää vaikka kuinka ja paljon. En myöskään mene uimaan järviin, jokiin tai meriin jossa en näe pohjaa, vain siksi että sieltä varmasti tulee jokin kala, yleensä hauki, ja syö multa varpaat.

L - Lapset: En omalla tavallani ole ikinä sietänyt lapsia. Lapset on ihan kivoja niin kauan kun ne on kivoja. En osaa määritellä mikä on kiva lapsi, mutta esimerkiksi lapset lentokoneessa räjäyttää pään. Muuten ne on ihan okei ja omiakin joskus haluaisin.

M - Meri: Mulla on viha-rakkaus-suhde mereen. Toisaalta pelkään sitä niin suunnattomasti, toisaalta taas rakastan sitä äärettömän paljon. Tykkään kun kaikki tuoksuu mereltä. Tykkään tunteesta joka tulee kun on käynyt uimassa siellä. En vain pidä siitä mitä siellä pinnan alla on. Tai putoamisesta sinne.
N - Nallet: Minulla on yksi iso nalle jonka sain Jempalta n. neljä vuotta sitten. 

O - Outous: Olen outo. Ja niinhän sen kuuluu ollakin.

P - Perhe: Käsitän perheekseni ensisijaisesti poikaystäväni ja marsut. Muita tähän kategoriaan kuuluvia ovat äiti, pikkusisko, pikkuveli, Mamma, Pappa, Serkut ynnämuut ja läheisimmät ystäväni.

R - Riippuvuudet: Lähinnä kahvi. Ja nikotiini. Enemmänkin kahvi.

S - Sauna: Sauna ei ole ihan se mun juttu. Tykkään käydä saunassa mutta auta armias jos olen siellä kauemmin kuin sen kymmenen minuuttia, oon suihkussa taju kankaalla halaamassa lattiaa.

T - Tiuhti: Mun oma pikku vauvani <3 

U - Uudet asiat: En usein hanki mitään uutta maatamullistavaa krääsää tai tavaraa, tai mitään, mutta kun hankin - oon ihan innoissani niistä.

V - Viuhti: Mun toinen oma pikku vauvani <3

Y - YouTube: Oon ihan koukussa. Katselen sieltä tuntitolkulla joitakin naurettavia kissavideoita tai muuta vastaavaa kuraa.Ihan tietoisesti skippasin muutaman mahdottomalta tuntuvan aakkosen! :)

Kuvat: WeheartIt.

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic