2014/03/11

you've got mail


Tänään oli oikein kunnon postipäivä taas! Olin matkalla viemään roskia ja eteisestä kuului kamala tumpsahdus-ääni. Ensimmäisenä sieltä putosi cdonin paketti Jempalle ja mietin että mitähän ihmettä se sieltä on tilannut. Sen jälkeen putosi paketti Kiinasta josta ilmestyi loppujenlopuksi tuo minun kännykkääni sopeutuva uusi suojakuori. Tämän jälkeen tuli muutamia mainoksia, jotka jo siinä vaiheessa otin vastaan suoraan siitä luukusta, samaten kuin niiden jälkeen putoamaisillaan ollut tietokoneen suojukseni. No, minä siinä roskapussi kädessä sitten menin ja avasin oven ja siinä tämä postimies on lykkäämässä mulle vielä yhtä pakettia käteen "Tama ei ihan mahtunut tuosta luukkusta". Olin vaan että ei herranjumala mistä nämä kaikki oikeen tulee taas.
Tosiaan siis tilasin tossa jonkin aikaa ebaysta (mikäs yllätys) itselleni suojakuoren puhelimeen ja suojan tuohon läppäriin - on niin ärsyttävää kun ihan sama minne sen laittaa niin jotakin paskaa siihen luukkuun aina ilmestyy. Nyt jos muistan [lue: kun en muista] laittaa koneen tuonne joka kerta käytön jälkeen sen pitäisi pysyä puhtaana. 
Tosta suojakuoresta tykkään ihan hirmusesti! Siihen saa lykättyä kolme kappaletta kortteja joista yksi on ajokortti. Saan sen suoraan tuohon josta sen pitäisi näkyä. En ole kyllä vielä ehtinyt kokeilla sitä ja sen sopivuutta siihen.
Ja Jempalle tuli cdonilta True Bloodin viides tuotantokausi, joka oli mulle myöhäsenä naistenpäivälahjana. Ihana mies mulla
Oon tässä pohtinut pitäisikö mun alkaa vloggailemaan - ei sillä että feidaisin blogin kokonaan - mutta tässä sivussa! Siitä on kyselyä tuossa oikeassa palkissa, näin taas vaihteeksi; tuon minun kuvani alapuolella. Sinne vain klikkailemaan! 

UUTTA:  kysely oikeassa palkissa (TAAS) - pitäisikö mun alkaa vlogata vai eikö? Ihan suuntaa antavana itselleni. Kiitän ja kumarran.

2 comments:

  1. ihan älyttömän söpö toi kännykän suojakuori! :) i like!

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo niin on ! näyttää kamalan kalliilta mutta todellisuudessa taisi olla jotakin neljä euroa :D

      Delete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic