2014/03/09

viikonlopun kootut lausahdukset

 "Sillon ko sä nukuit tossa ja sä pyörit ku saatana, mä pelasin Dirttii täs sun vieres koneel ja sitten kun siinä oli niitä valmiita nimiä mitä siellä on ja niistä pitää valita, mä ajattelin ottaa jonkun J-kirjaimella alkavan. Joo se oli hyvä. Siinä sitten selailin niitä ja samalla sä käännät kylkee ja sun varvas osu entteriin ja mun nimeks tuli Jesus. Mä olen vittu Jesus nyt Dirtissä, ja ei, ei sitä ei saa muutettuu millään!!"
- Jemppa


Minä: mä voin tulla sun kaa kauppaan.
Jemppa: joo mä näytän! mennään tällee ja sit laitetaan silmät kiin..
Minä: me ei mennä mielikuvituskauppaan ku on oikee nälkä! 
Jemppa: mutku siellä on parempi valikoima..
-
Minä: voinks mä laittaa mun sukat mikroon et ne kuivuis?
Jemppa: miks ihmiset aina automaattisesti olettaa että mikrossa voi kuivattaa asioita!?
-
"Ruotsalainen poikaystäväni käski sanoa "Hej!""


Jemppa ja epämääräinen mumina.
Minä: Mitä sä haet?
Jemppa: Emmä enää tiiä ku koitin ettii (jotain muminaa).. Mut sit kirjotin tähän et parhaat tavat ja krapula.
Minä: Mä kuulin et sä etit Helsingin parhaita tacoja.
Jemppa: Eeen, mut nyt tekis kyl mieli tacoja tai tortilloita.
-
Minä: Kerro mulle miten kunnon essee kuulu tehdä.
Jens: Mistä minä tiedän?
Minä: Enminätiedä eti jostain netistä ja lataa se mun päähän tai jotain.Tänä viikonloppuna meillä on kyllä kotona lentänyt niin sairasta juttua että täytyi se ihan teidänkin kanssa jakaa, ilmankos muuten ei olisi vatsalihakset kipenänä niin täällä tämä yks herra muistuttelee mua aina välillä miten kuuluu nauraa niin että maha halkeaa!

UUTTA: yläbannerissa postaustoiveita?-linkki & oikeassa sivupalkissa alhaalla kyselyä!

2 comments:

  1. Haha :D että sellanen viikonloppu meilläpäin ? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. syytetään omenatuotteita :D

      Delete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic