2014/03/07

vaatekriisi

Kun mulla on vaatekriisi niin se ei voi meinata mitään muuta kuin pippaloita. Yleensä otan vain ensimmäiset vaatteet mitkä kaapista osuu käteen. Nyt oon miettinyt pääni puhki minkä paidan laittaisin, kun housut nyt on ne vielä ehjät mustat farkut.
Tänään tosiaan olisi siis tarkoituksena mennä juhlistamaan Miraa tämän synttäreiden kunniaksi. Paikka varattuna ja kaikkea, harmi että joudun suunnistamaan sinne yksin koska Jempalla on töissä kick off [lue: fuck off - kuten Jemppa sen sanoisi] ja hän ei sitten pääse mun kanssa sinne samaan aikaan tai samaa matkaa. Tästä tulee mielenkiintoista - Jas seikkailee ympäri pääkaupunkiseutua, reittioppaan mukaisesti juna-asemalta on 700metriä kohteeseen, hän eksyy, kuten yleensä.

UUTTA: banneri jonka Jemppa ystävällisesti kehitteli kun halusin sen youtubeen sekä youtube ja facebook nappulat tuossa yläpalkissa! 

Blogin FB-sivua pääset kyyläilemään ja tykkäilemään tästä!

4 comments:

 1. ihana toi sun uus banneri!

  ReplyDelete
  Replies
  1. syyttäkäämme Jempulaa tästä :D

   Delete
 2. Vaatekriisi on niiiiin tuttu juttu :D varsinkin kun pitäs lähteä johonkin juhliin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo ihan syvältä! taisin vaihtaa niitä about kolme kertaa ennen kun lähin minnekään :D pahinta on se jos jää ylimäärästä aikaa ni alkaa miettii enemmä ja enemmä et "onks tää nyt nyt hyvä vai ei?"

   Delete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic