2014/03/04

uutta: weheartit & bloglovin


Oon melko varma että tällä menolla mitä Jemppaa syötän se kuolee johonkin sydän- tai verisuonisairauteen vielä joku päivä. Tänään tein sille iltapalaksi tuollaisen sandwichin - samanlaisen se saa myös huomenna [lue: tänään] evääksi töihin, kun herra meinaa ylitöitä suorittaa.
Mulla on yöunet taas ihan kateissa. Mä en tiedä, kerrankin kun ajattelin oikeasti mennä ajoissa nukkumaan jotta huomenna jotakin muutakin kerkeisi tehdä kuin pötkötellä ja lueskella ylppäreihin, mutta eeeeeei. Mitäpä sitä turhaan, turhaa toiveajattelua.

Mun maanantai ei ihan sujunut niin putkeen kuin sen suunnittelin. Ensin ihan perimmäisenä tarkoituksena oli siivota, tehdä sapuskaa, lukea ylppäreihin, käydä koululla vaihtamassa salasana wilmaan, mikä oli lopputulos? 
No tämä neiti onnistuneesti nousee puoli kahdeltatoista, ajattelee että käy siellä koululla sitten vasta huomenna kun kellokin jo kerran on näin paljon. Alkaa vähän siivoilemaan, saa kerättyä muutaman tavaran lattialta kun Jenni ystävällisesti Facetimettaa mulle neljä tuntia, kirjaimellisesti siihen asti kun Jemppa oli kotona. Samalla aloin väsäämään kahvia. Eihän siitä mitään tullut kun kahvinkeitin ei minusta pahemmin tänään ilmeisestikään tykännyt vaan päätti seota totaalisesti ja levittää kahvit ympäri tiskipöytää. Olen tänään myös huomannut että IKEAn kuorimaveitsi on äärimmäisen vaarallinen kapistus, nimimerkillä taisin viiltää sillä melkein puolet sormestani kuoriessani perunoita. Noh, meidän jauhelihakeitossa taisi vahingossa olla pieni ripaus verta mukana, mitäpä pienistä. 
Tässä kun näitä mun sähläämisen tuottamia naarmuja olen laskeskellut niin eihän mulla ole kuin polvi auki, oikean käden nimetön auki, vasemman käden nimetön [nyt, kiitos tämän kuorimaveitsen] ja sitten mulla on kaikkia ihan ihme naarmuja jokapuolella kun olen itseäni ympäri kämppää telonut. 
Oon vakaasti sitä mieltä että jos jatkan tällä linjalla niin vahingossa vielä tapan itseni. Oon kyllä sen sortin tumpelo taas.

Maanantai ei oikeen ollut mun päivä, mitenkäs teillä meni maanantait?

Voit seurata toimintaani weheartitissa & bloglovinissa, katse oikeaan sivupalkkiin siis!

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic