2014/03/30

synttärikakkua ja nessuja
Noista oli mun viikonloppu tehty. Onneksi se räkätauti iski jo nyt eikä vasta ensi viikolla kun töihin pitäisi palautua. 
Tosiaan Jemppa täytti eilen vuosia pyöreät 20, ja perjantaina ensin kakkukahviteltiin Jempan äidin, veljen, tämän vaimon ja muksun kanssa. 
Illalla suunnattiinkin Jennan ja Markon luokse, jossa oli illanviettäjäiset/Markon 23-vuotis synttärit. Kaikilla synttäreitä !! Kokosin Jempalle lahjaksi tälläisen "20wee Survival Kit" - paketin, joka sisälsi H&M:n t-paidan, brittilippubokserit, kasvonaamiota, kynsileikkurit, "Emergency"-vessapaperia, tikkarin, kännykän suojakuoren ja Arnoldsin mansikka rinkeli/pulla/mikälien. Sen takia mua saatettiin ehkä kotosalla katsoa kieroon kun jääkaapissa oli paketti paketoituna alahyllyllä - eihän sitä nyt kiva ole lämpimää rinkeli/pulla/mikälietä syödä. 
Tosiaan valitsin teemaksi pinkin, kuten kuvasta näkyykin. Just perfect tolle yhdelle hihhulille, veikkaan että sen lempiväri on pinkki. Tai sitten ei, mutta nyt se saa luvan olla :DLauantaina kahviteltiinkin sitten Jempan isän, siskon ja siskonlasten kanssa, ja yläpuolella olevassa kuvassa on syyllinen tuohon alempaan kuvaan. Jempan puhelin sai kokea karun kohtalon, samoin kuin minun verkkopankkitunnuksetkin. 
Illalla olin sitten niin kipeänä että päätin jäädä kotiin kun Jemppa suuntasi työkaverinsa tupareihin/synttäreille Tikkurilaan.


Eilinen ilta ja tämä aamupäivä/päivä onkin sitten mennyt aikalailla katsellen Pretty Little Liarsia, josta alkaa tulla aikalailla tällänen flunssarutiini.
Onkos teillä suositeltavaksi joitakin sarjoja mitä voisi seuraavaksi maratoonata? :-)
Näiden pikaisten kuulumisten kertailun jälkeen onkin hyvä jatkaa nessujen ylikäyttöä ja vetää muutaman särkylääkkeen lärviin, josko kuume vaikka laskisi.

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic