2014/03/16

so, where can I get some more that coffee you have?Äitin tasku on paras paikka maailmassa. Joskus mä vaan niin toivoisin että voisin vaikkapa tuon meidän Tiuhdin kanssa vaihtaa paikkoja ja laittaa sen vaikka tekemään ruotsin ylppärikoe huomenna. Fiilikset siitä tosiaan on katossa joo, sanoja en luultavasti muista - kieliopista puhumattakaan. Että jos mun lakki nyt jää ruotsista roikkumaan niin kyllä mä sitten sanon. Tänään on mennyt miljoona kuppia kahvia, Jannica, Reo ja Mia on käynyt kahvittelemassa ja ruotsin kirjat meinannut lennellä pitkin seiniä tässä kertaillessa, mitäpä sitä tunteitaan pidättelemään. 
Äsken katselin Marcus Butleria livenä ja twiittailin kovaa vauhtia - taisi se kerran minut huomatakkin, ellei se sitten ollut joku muu Jasmin, se kohta meni vähän ohi. 
Tänään on kyllä ollut yhtä tunteiden vuoristorataa - aamulla väsy, päivällä epätoivoinen, iltapäivällä kahvipöllyssä , illalla iskee masis. 
Pompin suorastaan riemusta kun tiedän että ensi yönä ei uni tule ja huominen koe menee ihan päin mäntyä. 
Millaisia maanantaifiiliksiä teillä on siellä? :-) toivottavasti ette ole ylppäreihin menossa - tai jos ootte, niin osaatte vähän enemmän kun mä. Mutta jos pitää ruotsin ja matikan väliltä valita [joita en kumpaakaan osaa], otan sen ruotsin. 


PS. Muistakaahan käydä peukuttelemassa tuolla FB:n puolella , sinne pääset tästä!

6 comments:

 1. Onnea kokeeseen! :) Täällä pidetään peukut pystyssä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahah kiitos :-) sitä tarvitaan!

   Delete
 2. kahvia kahvia paljon kahvia!:) pidetää niit mun synttärikahveina ku eihä synttäripäivänä voi olla muutakaan tekemistä?:D ja pahoitteluni että olin niin päivänsäde ja erittäin pirtee ilonen ihminen:D ja mua huonompaa kielitaitosta ihmistä ei voi olla, menikse ruotsi kuitenk iha ok?:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. tajusin just et meillä kävi kolme ihmistä sunnuntaina kahvilla, ja tää tuli anonyyminä joten sori mulla ei oo hajuukaan kuka oot :D paitsi mulla on kolme vaihtoehtoo joten obviously joku niistä , ja no niin no... ruotsi meni niin päin helvettiä kun vaan voi mennä! Mut se oli kaikkie muittenki mielest ihan kauheen vaikee joten en sit tiiä :D se oli jotaki ihan järkyttävää.

   Delete
  2. aijaaaa mä aattelin et tost oisit arvannu mut eikai sit=D jannica

   Delete
  3. hahah , kyllä me kaikki tiedetään etten mä oo niin fiksu ihminen :D

   Delete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic