2014/03/27

laiskuus on taitolajiYleisesti ottaen mulla ei ole harmaintakaan aavistusta siitä että mikä mua tällä kertaa mahtaa vaivata. Ja samaa vauhtia kun lykkään tätä blogia mun tuntemusten sekavaan pyörremyrskyyn, voisin samalla kysyä että missä mahtaa olla mun motivaatio - yhtään mihinkään? 
Tää lukuloma on vetänyt ihan kaikki voimat, kirjaimellisesti kaikkeen liittyen, loppuun. Ja nyt kun tuo stressin tapainen alkaa pikkuhiljaa helpottaa - oon tiistaista asti röhnännyt tekemättä yhtään mitään. Mulla on myös nenä tukossa, kuumetta ja sellaista flunssan tapaista. Taino, tosta kuumeesta en nyt oo ihan varma kun meillä ei sellaista kuumemittariksi kutsuttua vekotinta ole. 
Tänään pitäisi hinautua keskustaan - ei siinä mitään, sää on mahtava, mutta en millään muotoa ole henkisesti valmistautunut poistumaan mun mukavuusalueelta. Mun mukavuusaluehan rajoittuu tähän kolmeenkymmeneen neliöön & takapihaan - siihen yhteen nurkkaukseen siinä. 
Tuo rappukäytävähän ei siihen kuulu, siellä saattaa vaikka törmätä ihmisiin.

Joka tapauksessa Jempulalle tästä pitäisi lähteä synttärilahjaa hakemaan. Päätin koota sellasen kakskymppisen selviytymispaketin. Mä en tiedä mitä se sisältää - jotain hupsua kaiketi. Fiiliksen mukaan vain sitten kun kauppaan pääsen! Jos tänään sinne pääsen. Onhan mulla lauantaihin asti aikaa - mutta ulos lähteminen on helpompaa kun Jemppa ei oo kotona. 

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic