2014/03/20

IKEAKeksin muuten vihdoin noille purnukoille käyttötarkoituksen - mutta samalla hamstrasin IKEAsta kaksi uutta. Noh, niillekin on toki käyttötarkoitus jo valmiina. Jemppa on säästellyt tossa noita chilinsiemeniä jo jonkin aikaa, nyt me unohdettiin ostaa vaan multa ja mä haluan kasvattaa rairuohoa. Se on katsokaas kun tämä kevät tulee [ja lunta tulee taivaan täydeltä], tekee mieli alkaa vähän viherpeukaloimaan. Ei siinä varmasti kauaa mene kun ollaan saatu tapettua ne rairuohot sekä chilit, niin hyviä me siinä hommassa ollaan.
Nuo ruukut ei toki olleet ainoat asiat mitä meille mukaan IKEAsta tarttui. Tosiaan lädettiin siis hakemaan tuohon meidän [neliöhässäkkähyllykköön - kaikki varmasti tajusi] hyllykköön muutamia koreja, kaappi ja laatikosto. Ne sieltä mukaan tuli, mutta koko kämppä näyttää tällä hetkeltä luultavasti kamalammalta kuin koskaan, siksi kuvat jääkin vähän vähemmälle. Ja tänne pitäisi huomenna tulla kavereita aloittelemaan ennen Kaivohuoneelle Ohi On!-pippaloihin siirtymistä. NIIN VISSIIN.
Mukaan tarttui myös kynttilöitä - yllätys yllätys - sekä uudet pussilakanat, pikkupeili ja tuo pöydällä näkyvä kaitaliina. Vähän vaihtelua niiden tablettien tilalle.
Huomenna onkin sitten edessä viimeiset kirjoitukset! JEEE. Onneksi menen vain korottamaan syksyistä psykologian arvosanaani joten stressitaso on aika suhteellisen minimissä.
Sain vihdoin myös uuden laukkuni postissa - olisiko laukun sisältö-postauspävityksestä kiinnostuneita? :--)

2 comments:

  1. Minä olen kiinnostunut! Tuosta laukunsisältösekälaukkupostauksesta.

    ReplyDelete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic