2014/02/09

uusi banneri


Kiroon itseäni täällä pikkuhiljaa jo jonnekin maan alimpaan helvettiin. Missä on mun yöunet? Enhän mä nyt voi yhtä enkun kuuntelua alitajusestikaan stressata niin paljoa että en unta saisi. Ei vain väsytä. Mua ei yhtään nappaa mennä tohon peiton alle ollenkaan ja yrittää mahdotonta. Ei vain nappaa. Mä kyllä kovasti haluaisin niin tehdä mutta kun mä tiedän että lopputuloksena on se sama jasutin pyörimässä ympyrää, kuuntelemassa marsujen rapinaa, ajattelemassa kaikkea samalla kun tuo yksi herramies tökkii kyynärpäällä naamaan. Viime yönä nukuin kyllä erittäin makeasti. Mikäli nyt vähän liian aikasin heräsin. Seriously? What the hell is wrong with me? 
Vaihdoin lakanatkin josko se vähän auttaisi. Tuun luultavasti hulluksi tällä menolla. Onneksi ensi viikonloppuna pääsee abiristeilylle mussukoiden kanssa niin saa vähän kerrytettyä vielä tätä univajetta ja kai mä sitten sen jälkeen nukun koko lukuloman putkeen. Oh, that sounds like a plan.

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic