2014/02/15

strawberry body butter


Eilen oli ystävänpäivä! Jemppa oli ostanut mulle Body Shopista tuollaisen mansikan hajusen pienen vartalovoi purnukan ja ruusuja. Käytiin myös (äärimmäisen romanttisella) ystävänpäiväpatongilla Subwayssa. Koko eilisen olin varmasti yksi maailman onnellisimmista tytöistä. Meillä oli myös tarkoituksena mennä leffaan katsomaan se "Mies joka antoi" mutta molemmat nukahdettiin jo ennen kuin päästiin kotoa minnekään lähtemään. Oli kyllä paras päivä ikinä! 
Huomenna tämä neitokainen lähtee viikonlopun virkistämänä risteilemään ystäväisten kanssa ja maanantaina sieltä selviää jotakuinkin poiskin. Odotan innolla mitähän siitä mahtaa tulla kun tietää ketkä kaikki on liikenteessä. Jemppa jää marsuvahdiksi kotiin. 
Sydämet silmissä voitaisiin jatkella nyt Netflixin tuijottelua, sieltä alkaa pikkuhiljaa loppua jo sarjat ja leffat kesken. Viaplaytakin kokeiltiin eilen mutta todettiin se jotenkin omituiseksi. Kokoajan valitti verkkoyhteyttä ja ei suostunut pleikkarilla mitään pyörittämään. Meidän 100megan netillä luulisi kyllä pyörivän. Täytyneepi selvittää. Onkos täällä kellään kokemuksia Viaplaysta? Junnuttaako se teilläkin ja haroo vastaan koko ajan? Kommenttiboksi alhaalla sitä varten. :---)

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic