2014/02/18

M/S Silja Europa


Laiva lähti kohti Tallinnaa sunnuntaina ja maanantaina kotiuduttiin kamalassa krapulakaamoksessa. Mulla ei toi valokuvauspuoli oikeastaan millään tasolla sujunut kun kameraa en mukaan ottanut, kännykän jätin hyttiin ja no niin no, olisihan ne nyt ihan heilahtaneita ollutkin - pistetään syyksi laivan keinuminen. 
Tarkoituksena oli myös käydä maissa katsastamassa tilanne, jospa jotakin halpaa sapuskaa olisi löytänyt, mutta eihän me nyt minnekään päästy kun vasta aamukuudelta nukkumaankin mentiin. 
Reissu ja porukka oli ihan mahtavaa, tequila oli niin hyvää että siitä sai seuraavana aamuna kärsiä huomattavasti normaalia enemmän, mutta kokemusta en minnekkään vaihtaisi. Oli ihan mahtavaa. 


Eilinen menikin sitten kamalassa olotilassa kotona, suurimmin osin. Ja mulla ei todellakaan ole harmaintakaan aavistusta sitten että johtuuko tää tänkin päivänen olotila hytin sängystä ja sen ns. epämukavuudesta vai ihan puhtaasti jostakin muusta. Terveisin tyttö joka ei päätään voi kääntää kun niskat ja yläselkä on ihan juntturassa. Noh, perjantaina on palkkapäivä, josko sillä jonkinnäköstä hierontaa jostakin saisi.
Kommenttiboksissa tilaa ehdotuksille, missä on Helsingissä semmonen hyvä hierontapaikka ? En taida ikinä olla kysynyt noin kummallisesti. Semmonen halpa mutta hyvä, auttais huomattavasti. Jasu kiittää ja kuittaa.


No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic