2014/02/10

lyssna på äänite

Mulla on oikeestaan aika luvattoman hyvä fiilis tän päivän enkun kuuntelusta! Oh god musta tuntuu että se meni ihan hirveen hyvin - kiittäkäämme tästä youtuben vloggereita. Hah! Jos ymmärtäisin ruotsia yhtä hyvin kuin enkkua en kyllä olisi näin stressaantunut huomisesta.
Joskus vaan naurattaa noi yyteeällän säännöt noissa ylppäreissä! En siis sano tätä sillä etteikö ne olisi hyödyllisiä ja tarpeellisia. Mutta meillä kun Vaskiksessa on abeja niin kauhean paljon - iso koulu - niin kuuntelut pitää järjestää useammassa vuorossa. Noh, mun tuurilla tottakai olin tänään siinä toisessa vuorossa. 
Koululla piti olla jo kahdeksalta, hiphei. Katselin siinä että jahas, tavarat tonne luokkaan & kuuntelu siinä toisessa. Ohjeistusta: odota huviksesi tunti ilman minkäännäköistä tekemistä - paitsi kahvin litkiminen, josta mä kovasti tykkään, vaikka koulun kahvi onkin aivan kamalaa - auditoriossa, valvotusti, minnekkään et pääse ilman valvojaa edes vessaan, ennen kuin olet suorittanut kuuntelusi. Mielenkiintoista. Parasta tässä kaikessa oli se, että luojan kiitos mut oli silti hyvällä tuurilla arvottu sellaseeseen luokkaan joka oli alakerrassa ja tavarat oli alakerrassa - ei tarvinnut odottaa niitä jotka lopetteli vasta vuonna nakki ja keppi omaa kuunteluaan. Ajattelin että joo, tää on tällanen nopee -> menen kuunteluun pääsen kotiin. Eipä tietenkään miksi se olisikaan. Kaikesta pitää järjestää ihme sirkus. 
Toivon todellakin etten ole huomenna toisessa vuorossa ruotsin kuuntelussa, nyt tämän tänne kirjoittaneena mulla käy luultavasti hemmetin huono tuuri ja olen siinä - koska ei ole minkään näköistä puuta mihin koputella. Saan viettää koulussa taas ihanat kolme tuntia. Noh, ainakaan en elä enää siinä toivossa että kuuntelu ja kotiin. Jokatapauksessa kun ruotsista on kyse, se menee muutenkin luultavasti ihan ketuilleen koska todellisuudessa, osaan kirjottaa ja lukea ruotsiksi - en todellakaan kuunnella. 
Ja mun pitäs valmistua keväällä. Mielenkiintoista x3.
Siitä mun ongelmanukkumisesta vielä - musta tuntuu että pitäisi avautua mun univaikeuksista useamminkin julkisesti! Nukuin viime yönä kuin pieni vauva. Hirmu syvään - loistavat unet. Vaikkakin olin jo tänään yhdeksältä valmis menemään nukkumaan, se meni vähän ohi kun tuli nälkä. Pitäisi vielä syödä jotakin. 


Saatte taas katsella netistä poimimiani kuvia! Mun tarvitsisi oikeesti alkaa taas panostamaan tähän kuva puoleen muillakin kuin kännykkä/instagram-kuvilla ja nettikuvilla. Niistä tulee tylsiä pitemmän päälle. Mutta sitten taas en osaa kuvitella postauksia ilman kuvia. Se olisi vähän hupsua. Omasta mielestäni. 
Katsellaan siis mitä torstain penkkarit tuo tullessaan! 
TJ3.

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic