2014/02/12

iPad miniJoku saattaa muistellakin kun olen tänne pivitellyt ja odotelut iPad minini valmistumisprosessia. Nyt se on vihdoin siis valmis! Tänään tuli näyttö ja Jemppa kasasi sen valmiiksi, testaili sitä - ja nyt se toimii - vihdoin! Oon niin onnellinen. Oli ihan odottamisen arvoinen vaikka se nyt ei ihan kolmen vuoden seurustelun kunniaksi valmistunutkaan. Täällä se nyt on. Hihih.
Tällä on kiva välistä kirjoitella juttuja, kun ei aina jaksa kännykälläkään surffailla, saatika pitää tietokonetta jatkuvasti syissä. Tää on sellanen mukava välimuoto.
Nyt voisinkin tästä hilpsaista ja mennä kaivamaan penkkariasuni pahvilaatikosta, ettei sitä huomen aamulla tarvitse kuumotuksissa ja kiireissään etsiä. Meidän abivideo on ihan hulvaton, ja sen kun joku saa tuonne youtuben puolelle, jaan sen täällä myös teidän kanssa. 
Mä en oo noissa penkkarivillityksissä ollut laisinkaan mukana, mutta mahtava päivä huomisesta on tulossa! Jos joku kuviksen opettaja sieltä kuvia napsii, niin niitäkin laitan samaan penkkaripostukseen niiden facebookkiin ilmestyttyä.
Laivalta tulee ehdottomasti kuvia maanantaina. Nyt kun tuonkin pääsin sanomasta niin enhn mä sieltä mitään kuvia kuitenkaan ota. 
Mielenkiintoinen loppuviikko tulossa kera ystävänpäivän ja odotan innolla mitä Jempula on keksinyt ;)No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic