2014/01/21

love love love


Netistä

Ennen vihasin ystävänpäivää. Tänä vuonna siitä taitaa tulla joku juttu mulle. Enkä tiedä miksi mutta oon nyt jo ihan innoissani! Mulla on ihan mahtavia ideoita kortteihin joita teen ystävilleni. Parasta on se että pääsen taas askartelemaan, mutta en voi paljastaa askarruksiani ennen ystävänpäivää. En tajua miten tulen pärjäämään sinne asti! Enkä todellakaan ymmärrä mikä mua vaivaa :D oon innostunut käyttämään tätä Jempulan iPadia nyt. Tilattiin juuri uusi näyttö tuon rikkinäisen tilalle, josko se sitten olisi valmis. Sen pitäisi saapua kuukauden sisään ja mä todella toivon että se toimii! 
En vaan jaksa koko ajan olla joko kännykällä tai koneella, tarvitsen ihan itseänikin ajatellen jonkinlaisen välimuodon. Josko se ystävänpäiväksi olisi valmis :--) hihii.


Mun uudet eBaysta tilaamat kaulakorut saapuivat tänään! Love them! Ja kännykkäkuvat on kans aika potentiaalisia.
No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic