2014/01/30

HAASTE: 11x11x11

HAASTE 11 asiaa, 11 vastausta & 11 kysymystä

Haaste tuli Emmalta ! Ja näin synttäriaamuna päätin toteuttaa sen! (: 


Haasteen tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, joilla on alle 200 lukijaa.


1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän tulee valita 11 bloggaajaa joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun tulee kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.11 asiaa minusta:

1. Olen kahviaddikti. Kahvia, lisää kahvia ja kahvia. Sitten mietin miksen iltaisin saa unta. Kahvi.

2. Pelkään neljää asiaa, tasan neljää; lentokoneita, hissejä, laivoja ja lentokoneiden vessoja. Mulla on tällänen hullu uskomus, jonka alkuperää en tiedä mutta musta tuntuu että kun oon lentokoneessa vessassa niin se alumiinipaska putoaa alas taivaalta ja samaten kun laivassa käytän hissejä niin kaskummaa yhtäkkiä tuleekin joku jäävuori tai helvetin iso kivi keskelle Itämerta ja se on menoa sitten ---> jään kuitenkin sinne hissiin jumiin.

3. Mulla on varmasti jonkinlainen syömishäiriö : tai ei nyt syömishäiriö, sanotaanko että vaikka traumat ruuasta kiitos ala-asteen opettajan, kun lautanen pitää syödä tyhjäksi ja kaikkea pitää maistaa vaikka ei tykkäisikään niin lautanen tulee syödä tyhjäksi koska afrikassa lapsilla ei ole ruokaa. Mulla on outoja tapoja syömisen suhteen, esimerkiksi nypin mozzarellapizzasta ns. ylimääräisen juuston pois, koska suora oksennusrefleksi on havaittavissa jos siinä olisi kaikki se juusto mitä siihen tulee. Tää ei siis oo mikään diagnosoitu juttu, oon vaan ihan itte nirsoudestani päätellyt.

4. Mun on todella vaikeaa luottaa uusiin ihmisiin, tykkään tutustua, mutta se on jotenkin hankalaa. 

5. Oon ihan kamalan taikauskonen. Ei, en tee toiveita 11.11, mutta jos nään mustan kissan juoksevan kadun yli, täytyy sylkästä kolme kertaa vasemman olan yli, samaten jos peili menee rikki niin sehän nyt on maailman loppu. No ei nyt ihan.

6. Olen perfektionisti. Näkisittepä mun vessan kaapin, eiku aivan, taisin tehdäkin siitä postauksen ennen joulua. Kaikki muu täällä kämpässä sitten onkin kuin pommin jäljiltä, mutta oon helpottunut kun oon tietonen siitä että mulla on joku paikka mitä järjestelen kunnolla toisinaan. Sama näkyy siinä miten laitan ranskiksia uuniin -> kaikkien täytyy olla söpöissä pikkuriveissä. Samaten koulussa kokeen jälkeen asettelen mun kynän, kumin, lyijypaketin ja pyyhekumin siististi pituusjärjestykseen tasaisin välimatkoin ja paperit siistiin nippuun siihen viereen. 

7. Vihaan kaikkea fitness-innostus-hömppäpömppään liittyvää. Esimerkiksi Skandaali menetti mun kohdalla katu-uskottavuutensa sen uudessa biisissä, en voi myöskään sietää hashtageja #salilekasalilvika tai #atgym.
Se ei vaan oo mun juttu ja rehellisesti sanottuna mua ällöttää kun jotkut vetää sen niin överiksi. Onhan se kiva että aloittaa terveelliset elämäntavat, mutta ei sitä nyt tartte seota kaikkien jumppapallojen ja protskujensa kanssa.

8.  Rakastan PS3:sen Legopelejä. No mutta tästähän saamme kiittää rakkaan ystäväni Sorsan pikkuveljeä. Aina kun olin käymässä, Lego Star Wars oli se juttu!

9.  Rakastan matkustelua! Kamalan paljon. Oon käyny Maltalla, Espanjassa, Portugalissa, Saksassa, Englannissa & USAssa.

10. Rakastan leipomista, ja lihotan mun poikaystävää. Itse kun en leivoksiani syö.

11. 11vuotta tanssia - check!


11 Emman kysymystä minulle:

1. Mistä pidät suomalaisuudessa/suomalaisessa yhteiskunnassa? Syvällisin kysymys ikinä! Mulle suomalaisuus on vähän kyseenalainen juttu. Joo, oon onnellinen että olen suomalainen ja syntynyt suomalaiseen yhteiskuntaan, kun terveydenhuolto ja koulutus ja kaikki tärkeät jutut on hyässä kunnossa, mutta en oikeastaan tavallaan ole ylpeä omasta suomalaisuudestani. Suomalaisia saa esimerkiksi ulkomailla hävetä silmät päästään! 

2. Mitä kotiaskaretta inhoat eniten tehdä? En mä nyt tiedä inhoanko mitään eniten, mutta kotona vielä asuessani vihasin viedä roskia. Vaikka äitee koittikin lahjoa mua jollain rahalla, en oikeastaan koskaan saanut sitä aikaiseksi. Välillä saatoin olla 'kipeä' ja viedä roskat ulos.

3. Mikä sinusta tulee isona? Mä en tiedä. Niin paljon vaihtoehtoja. Tällä hetkellä mun haaveissa olisi kouluttautua medianomiksi lukion jälkeen. Pian alkaakin jo amk-haku. Pienenä halusin merirosvoksi, senkin toteutan jo penkkareissa, kun nuo disneyn prinsessat ei ole oikeastaan ikinä ollut mun juttu!

4. Oletko onnellinen? En voisi sanoa että olen tällähetkellä täysin onnellinen, mutta olen onnellisempi kuin koskaan olen ollut. Siihen saattoi vaikuttaa muutto pois kotoa ja uuteen kaupunkiin pääseminen sekä uudelta puhtaalta pöydältä elämän aloittaminen. Mutta nyt voin huokaista ja sanoa olevani onnellisempi kuin koskaan. Vaikka välillä on niitä päiviä kun vain haluaisin kääriytyä peittoon, hukuttaa itseni roskaruokaan ja netflixiin ja olla puhumatta kenellekään.

5. Teetkö paljon extemporejuttuja vai pitääkö kaikki suunnitella aina tarkasti etukäteen?  Vastapainona mun piiloperfektionistisuudelle, oon suhteellisen spontaani. Teen hurjan paljon extemporejuttuja. Saatan yhtäkkiä vain päättää että tänään tehdään sitä tätä tota, loppujen lopuksi teenkin jotakin aivan muuta. Se on yhtä mielenkiintoinen juttu kuin se operaatio osta hiustenkuivaaja, joka ei näköjään koskaan onnistu.

6. Onko sinulla mitään outoja 'rituaaleja'/tapoja ?  Aina kun mennään Harjavaltaan täytyy käydä Vilkun grillin kautta. 

7. Mikä on epäreilua? On tosi monia asioita jotka on mun mielestä epäreiluja. Esimerkiksi se että jotkut saa raataa niska limassa töissä ja koulussa ja joka puolella, tehdä sen eteen jotakin että saa mitä haluaa, toisille se haluttu asia tarjoillaan kuin manulle illallinen. On myös epäreilua se että esimerkiksi dubaissa käytetyt rahat ilotulitteisiin, olisi vaikka voinut laittaa jonnekin afrikan köyhään maahan jotta niillä olisi paremmat oltavat siellä.

8. Uskotko että kaikki ansaitsee toisen mahdollisuuden?  Uskon, mutta jos toisenkin mahdollisuuden pilaa, kolmatta ei kannata enää antaa.

9. Mitä ilman et voisi elää? Puhelinta tottakai. No ei vaisinkaan, oon tottunut olemaan jo puhelimiton ( sanotaanko se noin? ) koska dna ja niitten suljetaan jasun liittymä - villitys. En voisi elää ilman näitä rakkaita ihmisiä joita mulla on ympärillä.

10. 3 hyvää puolta & 1 huono puoli sinusta: 
1) oon luotettava
2) oon aina ihan kujalla kaikesta joten se tekee musta kai sellasen jolle on helppo puhua
3) oon kuulemma hauska

huono puoleni: en pelkää sanoa suoraan mitä mieltä oon asioista, teen sitä usein ja loukkaan sillä ihmisiä usein, se on vaan luonteessa.

11. Pystyisitkö lähtemään esim. Afrikkaan tekemään vapaaehtoistyötä? Ehdottomasti!

Minun 11 kysymystä sinulle!

1.  Mitä raha merkitsee sinulle?
2. Oletko koskaan tietoisesti valehdellut ystävällesi sinulle tärkeästä asiasta?
3. Missä nettikaupoissa shoppailet?
4.  Mikä on asia/asiat joita et itsessäsi muuttaisi?
5. Mitä sana 'perhe' sinulle merkitsee?
6. Koetko olevasi onnellinen? 
7. Noloin asia mitä sinulle on koskaan tapahtunut?
8. Oletko harkinnut ikinä vloggausta? Miksi, miksi et?
9.  Voisitko blogata/vlogata työksesi?
10. Seuraatko YouTubessa ketään?
11. Mistä asioista olet kiitollinen elämässäsi? 

Haastan:
No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic