2014/01/20

eniten mua ärsyttää, kaikki


Tänään on ollut kyllä niin kamala päivä ettei paremmasta väliä. Mikään ei onnistunut. Oli se tyypillinen maanantai. Ja aina kun ihkutan täällä kuinka onnellinen olen niin tänään en ole kyllä ollut siitä onnellisimmista päästä, en tosiaankaan. Kaikkea muuta.
Eniten varmasti vihaan maanantai aamuja. Maanantai on ainoa päivä jolloin mun täytyy olla vähän vähemmän zombina jo kahdeksan kaksikymmentä koululla. Parasta tässä on vielä se että mä en Oo yhtään aamuihminen. En sitten ollenkaan. Aamua piristi kummasti mun outontapa juosta bussiin kamalalla kiireellä. Noh, kun sain tieni selvitettyä bussiin, eiköhän ala oksettaa! Tottakai! Miksikäsei?
Maanantai on paras päivä jolloin saa kärsiä pienestä matkapahoinvoinnista. Muistuttaa olemassaolostaan juuri tänään. Hoipertelin tieni kouluun ja sinne päästyäni tuli tuttu kysymys mieleen: "mitähän helvettiä mä mahdan tehdä täällä?" 
Oli tarkoitus pitää puhe, unohdin sen kotiin. Oli sanakoe, en muistanut. Piti tuoda uutinen, oliko mulla sitäkään? No eipä tietenkään.
Koulusta ravasin kamalalla kiireellä junaan jotta voisin mennä töihin taas leikkimään. Palkit putoili kännykästä vähän väliä ja työpaikalla tauolla huomasin että himputin DNA on mennyt TAAS sulkemaan mun liittymän. Mä en ymmärrä minkä takia sitä täytyy tehdä ilman syytä. Työpuhelimesta sitten soitin Jempalle ja kotiin päästyäni olin suunnilleen sekoamispisteessä. Onneksi on Netflix ja Modern Family jotka on olemassa kun pientä piristystä kaipaa. Ja se suklaalevy tietenkin.
Toivon tosiaan että mun liittymä aukeaa huomenna, ja jos oikein ärsyyntynyt olen saatan vaikka vaihtaa liittymää, tää on nyt tapahtunut jo niin monta kertaa että en a) jaksa laskea & b) kestä enää.

Netistä!

Tajusin juuri että huomenna on äikän kirjaessee, johon en ole lukenut kirjaa tai millään muotoa valmistautunut. Missä mun motivaatio on?


No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic